Karen Knaepen – instappers & 1ste kleuterklas

HUISJE – BOOMPJE – BEESTJE

Hallo allemaal, ik ben Karen, ik ben 35 jaar en woon samen et mijn vriend en onze 2 kindjes in het mooie, maar verre Lommel. Ik ben al meer dan 15 jaar kleuterjuf. De eerste jaren heb ik een beetje overal ervaring kunnen opdoen en vanaf 2008 ben ik gestart als freinet leerkracht eerst in Balen en van daaruit ben ik naar Dilsen gekomen. Kleuterjuf zijn is voor mij geen beroep, het is mijn passie, mijn hobby!

FREINET OP STELTEN

Ik werk al sinds 2010 in onze super gezellige freinetschool. Gestart als juf van de jongste kleuters en dat ben ik nog steeds met hart en ziel. Ik ga samen met de allerkleinste kapoentjes op verkenning in de school, we gaan op ontdekking, leuke plannetjes uitwerken, onderzoekjes doen, zingen, dansen en springen, creatief aan de slag en vooral samen groeien met goesting. Ieder op zijn eigen tempo, met zijn eigen talenten. Onze school is een plek waar je kan en mag blinken met je talenten en deze doorgeven aan anderen, zo leren we van elkaar!
lees meer…

ONZE KLAS

Welkom in de uiltjesklas!
Dit is een plekje waar de kleinste kapoentjes kunnen GROEIEN met GOESTING en waar ieder op zijn UNIEKE manier kan en mag BLINKEN!
In deze klas mogen de kleine uiltjes hun vleugeltjes uitslaan en samen met mij  op ontdekking gaan!

LAATSTE NIEUWS